top of page

Focení až v roce 2021

Možná jste si všimli, že jsem se od září 2019 stáhla poněkud do ústraní. Přestala jsem sdílet fotografie a ukazovat svou práci na Facebooku, Instagramu i zde na blogu.


Důvod bych jednoduchý - potrápily mě těhotenské nevolnosti a já se snažila omezit focení na nutné minimum (rozumnějte na slíbené focení). Nové objednávky jsem přestala přijímat a řídíc se heslem "Sejde z očí, sejde z mysli" jsem také přestala publikovat i nově nafocené fotografie i připravené články na blog. Omlouvám se, že pravý důvod se dozvídáte až nyní.


Věřím ale, že když je důvodem můj požehnaný stav, nebudete se na mě zlobit :)



Fotka vniklá na srazu fotografů v Olomouci. Mé bříško zaujalo nejednoho fotografa. Za milou památku děkuji Petrovi.


Ačkoliv u prvního dítěte jsem těhotenské nevolnosti téměř nepoznala, nyní mě trápily několik měsíců. Díky nim jsem musela také odpískat Vánoční focení a doufala jsem, že alespoň v roce 2020 to bude lepší. V prvním kvartálu roku jsem tedy dofotila slíbené resty, maminky i miminka a plánovala si nástup na mateřskou dovolenou v průběhu dubna.



S kolegyní Zuzankou spolupracuji moc ráda. Rády fotíme společně (možná si ji budete pamatovat z našeho společného Vánočního mini focení), rády se necháme vyfotit společně, ale taky si rády vyfotíme nějakou tu památku navzájem.


Pandemie koronaviru Covid-19 nás ovšem všechny ochromila, vyvedla z míry a donutila nás všechny přehodnotit nejen své plány. A tak mi ta mateřská začala neplánovaně už v březnu.


Teď je květen a já mám těsně před porodem. K focení se plánuji pomaloučku a polehoučku vrátit v roce 2021.


Máte-li o focení zájem, moc ráda Vás uvidím. Tak tedy přístí rok, na viděnou! :)









31 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Focení Jaro 2022

Krásný den, přátelé, příznivci mého focení... Rok se s rokem sešel a ačkoliv jsem si původně myslela, že se sem tam na focení dostanu už během roku 2021, čas ukázal, že to bylo ještě brzy. Nakonec jse

Na blogu budou přibývat reference

Moji milí klienti, přátelé i kolegové, kteří mě sledujete, poslední dobou jsem si všimla, že mi na Facebookovém profilu nějak záhadně mizí staré reference. Facebook, je zkrátka žere a odmazává je jako

bottom of page